Doe mee

Registreer je als bestuyver en start je eigen project op

Net zoals jij zijn er veel mensen zich bewust van zaken die beter kunnen in de eigen omgeving. Dan kan je wachten tot een lokaal bestuur daar iets mee doet of je kan zelf de handen uit de mouwen steken en impact maken. Welke impact? Dat bepaal je zelf. We nodigen jou alvast uit om vanuit je eigen talenten en interesses vorm te geven aan projecten, activiteiten of oplossingen.

Via het aanbod van Pand 46 kan jij jouw idee aftoetsen, feedback krijgen van andere burgers, stappen zetten in je leerproces en dat alles zichtbaar maken. Vervolgens kan je ook bijkomende steun, middelen, accommodatie en inspiratie vinden in ons ruime netwerk.

We zetten je graag op weg, maar jij blijft steeds eigenaar van jouw concept(en).

Registreer je als bestuyver

Beschrijving van de afbeelding
Beschrijving van de afbeelding

Connectorstafel

Elke eerste maandag van de maand kan je aanschuiven aan een connectorstafel. Je ontmoet hier mensen die vertellen wat hen bezig houdt en waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Of net waar ze hulp te bieden hebben... De ideale plaats dus om jouw dromen een duwtje in de rug te geven.

Het recept van een connectorstafel is heel eenvoudig. We laten mensen vertellen waar ze mee bezig zijn. Dat inspireert mensen om tips te geven of vragen te stellen. Je geeft de kans aan elkaar om deel uit maken van de oplossing die jij zoekt of boeiend vindt.

Connectorstafel agenda

Stuyfsessie

Je bent al bezig maar je ontbreekt nog aan mensen die enthousiast zijn over je idee? Organiseer dan zelf een inspirerende sessie en bouw aan jouw community. Stel je idee voor aan bezoekers, duid de stand van zaken en vraag de nodige support. We helpen je met de sessie design, maken je sessie bekend in ons netwerk en je gebruikt gratis onze ruimte. 

Ontmoet bezoekers die mogelijks staan te popelen om mee te werken, deel te nemen of hun ervaringen te delen met jou. Misschien hebben ze wel net die ene gouden tip die jouw idee of project een flinke duw vooruit geeft. Met het organiseren van een stuyfsessie geef je minstens heel wat meer zichtbaarheid aan jouw plan of innoverende oplossing.

Stuyfsessie agenda

Beschrijving van de afbeelding
Beschrijving van de afbeelding

Open pand

Ontmoetingsmomenten met dat ietsje méér in een ongedwongen en huiselijke sfeer. je kan er genieten van een lekkere maaltijd en je ontmoet er mensen die hun talent graag delen met jou. Tijdens een open pand raak je geïnspireerd of je inspireert zelf bezoekers door te tonen waar jij goed in bent.

Tijdens deze momenten kan je ook deelnemen aan inspirerende oefensessies gegeven door mensen die willen groeien in hun talent of vaardigheden.

Open pand agenda