Dette

Bestuyver

Dette van Zeeland

Golven maken, dat is wat ik doe. Ik ben een coach die je in beweging brengt, je bewustzijn wakker maakt en het laat groeien. Als coach is het mijn missie om ervoor te zorgen dat jij vanuit je ware purpose en zijnsenergie leeft en van daaruit werkelijk kunt gaan bijdragen aan de wereld. 

Mijn drijfveer

De magie die onstaat als mensen echt met elkaar in verbinding gaan en in hun samenwerking alle perspectieven samenleggen. Ik faciliteer organisaties en teams in het vergroten van de gelijkwaardigheid en het eigenaarschap aan de hand van Sociocratie 3.0, Teal principes, Verbindende communicatie, Het Nieuwe Werken en Systeemdenken. Met als doel een cultuur te laten ontstaan van vertrouwen en openheid, waarin de aanwezige wijsheid volledig wordt ingezet.
Ik begeleid mensen in hun persoonlijke groeiproces oa. aan de hand van Voice Dialogue, een manier om de verschillende kanten en ‘beschermingsmechanismen’ in jezelf te ontdekken. Zo krijg jij meer zicht op hoe je werkelijk in elkaar zit en leer je om ook andere, verscholen energieën in jezelf aan te spreken. Het resultaat is een gezonde balans en meer keuzevrijheid in je reacties en gedrag.

Ik kan je helpen met

Je verder brengen in je ondernemerschap en je persoonlijk leiderschap. Ik deel graag mijn rugzak met jou. Daarin zitten oa. sociale innovatie en participatie methoden, persoonlijke coaching methoden, Voice Dialogue, Verbindende Communicatie, marketing en communicatie, cocreatie en community management, spiritualiteit en lichaamsbewustzijn. Maar ook liefde voor schrijven en muziek.