Bestuyver

Stijn Maerevoet

Wie ben ik, is een goede vraag. Ik ben iemand die van thuis het sociale gen heb mee gekregen. Ben zeer mondig en discuseer graag. Zeer politiek geintrisseerd, maar zal mij niet gauw politiek gaan engageren. Een luisterend oor, kijk graag over het muurtje om bij te leren. Heb een verslaving en dat is muziek. Vooral concerten en festivals afschuimen. Ben al 26 jaar fan van de The Levellers, ze spelen een grote rol in mijn leven, hebben mij gevormd tot wie ik ben. Heb dat ook met Pearl Jam, voor mij twee groepen die sociaal geëngageerd zijn en dicht bij hun fans staan. Deze passie deel ik nu ook al 20 jaar met mijn vrouwtje.

Mijn drijfveer

Wil voor iedereen goed doen, maar ben niet naiëf. Een groot rechtvaardigheidsgevoel. Er zijn verschillende drijfveren, de eerste is mijn vader en wat ik van hem met heb geleerd. Mijn muziekvoorkeuren, waar ik ook veel van geleerd heb.

Ik kan je helpen met

Ben tijdens mijn werk bij colruyt vakbondsafgevaardigde geweest, dus ben redelijk op de hoogte van de sociale wetgeving. Dus werkgerelateerde zaken ben ik wel op de hoogte. En vraag maar op en ik zal je proberen te helpen.