Bestuyver

Vanessa Haspeel

Mijn naam is Vanessa, een positivo in hart en nieren (en alle andere organen – baaldagjes niet meegerekend). Sinds 1982 geboren en getogen Roeselaarse (#bluvnplakn).

Mensen omschrijven mij als een warme, liefdevolle deugniet, met een gezonde portie speelsheid. 
Waarden als eenvoud, dankbaarheid, rechtvaardigheid en respect draag ik hoog in het vaandel.  En tracht ik ook naar anderen over te dragen.  

Als ik mijn favoriete dag zou moeten beschrijven, dan komt hygge er zeker aan te pas.  Gezelligheid, vrienden, huisdieren, open haard, kaarsjes, lekker eten, gezelschapspelletjes, uitstapjes, … zijn voor mij ingrediënten voor een topdag.

Mijn drijfveer

Ik hou er van om mensen vanuit eigenheid te zien 'thriven',
met passie en vanuit volle kracht. En met positieve energie, vol vertrouwen in het leven staan.

Mijn missie als loopbaancoach?
Een loopbaan is net als het leven, het evolueert.  En dat is positief!  Evolutie brengt verandering met zich mee.  Soms best wel impactvolle veranderingen.  Wat het nog spannender maakt.  Via loopbaancoaching wil ik mensen mee begeleiden door periodes van professionele evolutie.  Hetzij binnen eenzelfde functie/firma, hetzij als overstap naar een andere job.  Dat door enerzijds stil te staan bij wie jij bent, welke sterktes en uitdagingen jij meeneemt in een professionele context.  Maar anderzijds ook door stil te staan bij wat JIJ als persoon nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren in een job.  Daarbij sta JIJ dus centraal!

Ik kan je helpen met

Waarmee kan ik helpen? 
Hoh, moeilijke vraag. 

  • Uiteraard eerst en vooral met loopbaanvragen, en zelfontdekking.
  • Daarnaast vind ik ook wel mijn draai in Wordpress.  (waar mijn website een voorbeeld van is)
  • Ook hou ik er van om de essentie van mensen via fotografie in beeld te brengen.  Al zijn er technisch gezien, zeker en vast toch betere fotografen. :-)
  • Inlezen en (commentaar) inspreken bij filmpjes/video -->  Yep, I like

Als je een adviesvraag of dergelijke stelt, is de kans vrij groot dat ik 1 van de responders ben.  Ik zoek namelijk graag mee naar mogelijkheden.